Bio Cleaning Netherlands

het schoonmaakbedrijf voor het leven

Profiteer van onze uitzonderlijke diensten

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw ramen professioneel reinigen en anti-regen behandelen.

Vloer reiniging

De vloer van uw pand blijft duurzaam mooier, wanneer u Bio Cleaning NL inzet voor een Specialistische vloerreiniging. Bio Cleaning NL is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren.

Diepe Reinging

Om elke drie maanden een voldoende niveau van hygiëne te handhaven heeft uw woning een speciale behandeling of laten we zeggen een nadere inspectie nodig. De inspectie wordt uitgevoerd door onze schoonmaaksupervisors, die later ook de nodige diensten uitvoeren.

Tuin onderhoud

Het belang van schoonmaakonderhoud gaat ook naar buiten, het verzorgen van uw tuin is van grote waarde, vooral wanneer u uw klanten moet verwelkomen.

Gevelreiniging

Regen, hoge vochtigheid en gebrek aan zon kunnen leiden tot schimmel en vocht op de muren. Dit kan behandeld en natuurlijk gereinigd worden. Laat dit werk doen door onze professionals.

Schoonmaak onderhoud

De meest gevraagde service door klanten, die vragen om langdurige toewijding, loyaliteit en verbetering. Dit zijn feiten die wij echt voor u kunnen dekken.

en_GB